میکروبیولوژی عمومی محیطهای کشت میکروبی (نوترینت آگار، مککانکی، EMB و ...) توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی نکات ایمنی و بهداشتی در آزمایشگاه میکروبیولوژی توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی میکروبیوم چیست و چه تاثیری بر سلامت انسان دارد؟ توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی میکروبیولوژی دارویی: تولید آنتیبیوتیک، ویتامین، آنزیم توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی میکروبیولوژی غذایی: نقش میکروبها در تهیه پنیر، ماست، ترشی توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی آنتیبیوتیکها و انواع آنها (بتا-لاکتام، ماکرولید و ...) توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی انواع ضدعفونیکنندهها و روشهای استریلیزاسیون در آزمایشگاه توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی ضدعفونی و استریلیزاسیون (تفاوت، روشها و کاربردها) توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی عوامل مؤثر بر رشد میکروبها (pH، دما، اکسیژن و ...) توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۷/۰۱ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی روشهای کشت میکروبی: محیطهای کشت انتخابی، افتراقی و غنی توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۶/۳۰ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی ساختار و عملکرد اندامکها در میکروارگانیسمها توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۶/۳۰ 0 نظرات
میکروبیولوژی عمومی انواع میکروارگانیسمها: باکتری، ویروس، قارچ، آغازیان، آرکیباکتری توسط عذرا شعبانی - ۱۴۰۴/۰۶/۲۹ 0 نظرات