محیط کشت چاپمن chapman
تماس بگیرید
- رای جداسازی و شمارش استافیلوکوک ها است. بر اساس تخمیر ، مانیتول و مانیتول تخمیر نشده از یکدیگر متمایز می شوند.
با توجه به نوسانات قیمت محصولات لطفا قبل از ثبت سفارش با کارشناسان آریاطب تماس بگیرید
تماس بگیرید
قیمت ویژه همکاران
اکانت شما ویژه همکاران نمی باشد
محیط کشت chapman
محیط کشت CHAPMAN این محیط کشت، محیط کشت دیگری است که برای مطالعه و دستیابی به هدف مورد نظر تدوین شده است.
محیط کشت چاپمن
فقط میکروارگانیسم هایی که به نمک خیلی مقاوم هستند می توانند در این محیط کشت رشد کنند. این شامل استافیلوکوک ها می شود ، اما مستعمرات می توانند از نظر تجزیه ، ژلاتینولیز و تولید رنگدانه های مبتنی بر مانیتول مختلف باشند. چاپمن محیط اصلی برای جداسازی و شمارش استافیلوکوک ها می باشد. بر اساس تخمیر ، مانیتول و مانیتول تخمیر نشده از یکدیگر متمایز می گردند.
ترکیبات محیط کشت CHAPMAN
آماده سازی محیط کشت CHAPMAN
- 146.5 گرم محیط CHAPMAN را در یک لیتر آب معلق کنید
- اتوکلاو را در دمای 151 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه استریل کنید.
- در ظروف یا بطری های پتری پخش کنید.
- H: 7.0 ± 0.2 در 25 درجه سانتی گراد
نظر خود را ارسال کنید
آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند *
قیمت ویژه همکاران
اکانت شما ویژه همکاران نمی باشد
اطلاع از موجودی